Wydział Mechaniczny PB

Kolokwium Habilitacyjne

25-02-2025

Logo Wydziału Mechanicznego PB oraz napis Wydział Mechaniczny na granatowym tle

PRZEWODNICZĄCY RADY NAUKOWEJ

WYDZIAŁU MECHANICZNEGO POLITECHNIKI BIAŁOSTOCKIEJ

zawiadamia

O KOLOKWIUM HABILITACYJNYM

dr inż. Pawła Dzienisa

Osiągnięcie naukowe będące podstawą ubiegania się o nadanie stopnia doktora habilitowanego:

jednotematyczny cykl publikacji pt.

Wpływ niewielkich fluktuacji przepływu cieczy wokół dyszy

na wzrost pęcherzy gazowych

Kolokwium habilitacyjne odbędzie się 19 marca 2025 roku o godzinie 12:15 w sali
nr 107
w budynku Wydziału Mechanicznego przy ulicy Wiejskiej 45C w Białymstoku.

Dziedzina naukowa: nauki inżynieryjno-techniczne, dyscyplina naukowa: inżynieria mechaniczna

Recenzenci:  

  • dr hab. inż. Włodzimierz Wróblewski – Politechnika Śląska
  • dr hab. inż. Jacek Tomasz Pozorski – Instytut Maszyn Przepływowych im. Roberta Szewalskiego Polskiej Akademii Nauk
  • dr hab. inż. Piotr Jakub Duda – Politechnika Krakowska
  • dr hab. inż. Tadeusz Bohdal – Politechnika Koszalińska

Kolokwium habilitacyjne przeprowadzone zostanie w trybie hybrydowym, z przekazem obrazu i dźwięku w czasie rzeczywistym, z wykorzystaniem platformy MS Teams.

Osoby zainteresowane udziałem online w kolokwium habilitacyjnym mogą skorzystać z linku do wydarzenia.

Wniosek Kandydata, informacja o składzie Komisji Habilitacyjnej oraz recenzje.

Przewodniczący Rady Naukowej

Wydziału Mechanicznego Politechniki Białostockiej

prof. dr hab. inż. Romuald P. Mosdorf


× W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych.
Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności
Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję Politykę prywatności i wykorzystania plików cookies w serwisie.