Wydział Mechaniczny PB

Finał konkursu El-Robo-Mech 2019/2020

29-05-2020
konkurs el-robo-mech

Rozstrzygnięcie konkursu „El-Robo-Mech” w związku z epidemią uległo zmianie. Finał II Etapu konkursu zostanie przeprowadzony 18 czerwca 2020 roku (o godzinie 13.00) w formule on-line.

Z każdą drużyną Komisja Konkursowa będzie łączyła się indywidualnie za pośrednictwem platformy Microsoft Teams. Link do spotkania zostanie wysłany poprzez e-mail do każdego z uczestników. Finaliści będą proszeni o przekazanie informacji na temat wniesionego wkładu pracy poszczególnych osób, procesu powstawania projektu oraz o udzielenie odpowiedzi na pytania członków Komisji.

Przed finałem uczestnicy przesyłają Organizatorowi wideo do 17 czerwca 2020 (do godziny 9.00) na adres e-mail: p.nowik [at] pb.edu.pl, za pośrednictwem serwisu WeTransfer lub innej platformy do darmowej wysyłki plików. Nagranie prezentujące projekt musi być wykonane bez montażu filmu, komentarza głosowego i nie mogą być dłuższe niż 3 minuty.

W związku z obowiązującym stanem epidemicznym w kraju formuła finału konkursu została zmieniona, to oznacza także zmiany w Regulaminie.

Podstawowym celem konkursu El-Robo-Mech jest docenienie młodych, utalentowanych ludzi oraz popularyzacja nauk technicznych w ogóle, a studiów na Politechnice Białostockiej w szczególności. Laureaci konkursu uzyskują prawo do podjęcia studiów stacjonarnych na dowolnie wybranym kierunku Wydziału Mechanicznego lub Wydziału Elektrycznego Politechniki Białostockiej z pominięciem konkursu świadectw.


× W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych.
Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności
Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję Politykę prywatności i wykorzystania plików cookies w serwisie.