Wydział Mechaniczny PB

Obrona rozprawy doktorskiej

15-10-2020

Dziekan

Wydziału Mechanicznego

Politechniki Białostockiej

zawiadamia o

publicznej obronie rozprawy doktorskiej

mgr inż. Elizy Romańczuk-Ruszuk

na temat:

Charakterystyki biofunkcjonalne bezniklowych stali implantacyjnych otrzymywanych metodą metalurgii proszków

Obrona odbędzie się w dniu 28 października 2020 roku o godzinie 12.15 w Sali 107 w budynku Wydziału Mechanicznego Politechniki Białostockiej

Promotorem rozprawy doktorskiej jest:

Dr hab. inż. Zbigniew Oksiuta, prof. PB, Politechnika Białostocka

Recenzentami rozprawy doktorskiej są:

Prof. dr hab. inż. Małgorzata Lewandowska, Politechnika Warszawska

Dr hab. inż. Janusz Szewczenko, prof. PŚ, Politechnika Śląska

Z rozprawą doktorską oraz opiniami recenzentów można zapoznać się w czytelni Biblioteki Politechniki Białostockiej (CNK) przy ul. Zwierzynieckiej 16. Streszczenie rozprawy doktorskiej oraz recenzje dostępne są na stronie internetowej Wydziału Mechanicznego Politechniki Białostockiej.

Ze względu na ograniczoną ilość osób, które mogą przebywać jednocześnie w pomieszczeniu, wszystkich zainteresowanych udziałem w obronie w formie stacjonarnej proszę o wcześniejsze wysłanie zgłoszenia na adres mailowy: j.czarnecka [at] pb.edu.pl

Obrona rozprawy doktorskiej odbędzie się odbywała również w trybie zdalnym. Osoby zainteresowane udziałem w obronie w sposób zdalny mogą skorzystać z linku do wydarzenia w aplikacji MS Teams.

zawiadomienie o obronie E.Romańczuk (PDF, wersja dostępna cyfrowo, 386 KB)


× W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych.
Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności
Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję Politykę prywatności i wykorzystania plików cookies w serwisie.